Truca'ns 650 056 488
Missioneres de Jesús, Maria i Josep

Atenció al públic

07:00 - 18:00

C/ Pere d’Om, 5

08204 Sabadell

650 056 488 / 93 710 29 90

mjmjsabadell@yahoo.es

Les Missioneres

LES MISSIONERES DE JESÚS, MARIA I JOSEP

Les missioneres són una congregació amb caràcter benèfic-social i que tenen com a objectiu principal ajudar a les famílies amb problemes econòmics, laborals o familiars recolzant-les en la cura i educació dels seus fills. Amb el creixement de les indústries i la gran demanda per part de les famílies. Van obrir les seves portes l’any 1962 en un pis.

Entorn: l’escola col·labora amb el barri

Antigament, el barri de la Creu de Barberà es considerava el punt d’entrada i sortida a la ciutat de Sabadell. El seu nom és perquè al 1959 pertanyia a Santa Maria de Barberà, actual Barberà del Vallès, però es va annexionar a Sabadell per oferir-li la possibilitat d’edificar.

Junt amb els barris contigus, van crear les associacions de veïns que van ser un punts de suport de la població per solucionar els seus problemes i inquietuds.

Actualment al barri hi ha tres escoles d’educació infantil i primària estatals, quatre escoles d’infantil i primària d’iniciativa social i deu escoles bressol també d’iniciativa social.

Tanmateix, disposa d’una biblioteca àmplia amb sales d’estudis on poder consultar i agafar llibres en préstec per als estudis.

Les Missioneres inauguren la nostra llar

L’any 1962 degut a l’augment de la població i que les empreses necessitaven més treballadors, les Missioneres van veure que no es podia conciliar la vida laboral i la familiar i van engrescar-se fins obrir les portes de la llar Mare de Déu del Pilar, que acollia principalment als infants de famílies obreres del mateix barri.

Mica en mica, l’escola va anar-se fent coneguda per la població. Cal dir que les millores en les infraestructures que donen lloc a la que és actualment la nostra llar i el canvi en la mirada cap a l’educació de l’etapa dels 0 als 3 anys, ens ha permès créixer i convertir-nos en una de les llars d’infants més grans de Sabadell.

Entitat col·laboradora amb la Fundació Banc dels Aliments

Des dels inicis del Banc d’Aliments, les Missioneres han col·laborat de forma constant i desinteressada per a la lluita contra la fam més propera. Dues vegades al mes, la Fundació aporta aliments de primera necessitat al centre i les Missioneres, juntament amb voluntaris, s’encarreguen de repartir-les a les famílies més necessitades del barri.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.